Cardigan plus Quilt

Bloggen om stort og småt. Om at være fascineret af garn, stof og patchwork. Og om glæden ved hunderacen Welsh Corgi Cardigan.

lørdag den 10. august 2013

Fjernsyn, fødselsdage, familie og ferie

Jeg har ikke været aktiv på bloggen i sommer. Men jeg har været aktiv på andre måder.

De tre første uger af juli, fulgte jeg med i Tour de France - når jeg altså ikke lige var på arbejde. Dette års tour var ganske særlig, fordi det var nr. 100 gang løbet blev afviklet. Cykelrytterne kørte gennem de mest fantastiske landskaber. Særligt de tre første dage, der foregik på Korsika, var helt enestående. Jeg ser ikke touren, fordi jeg går særligt op i cykelløb, men jeg synes ikke det er rigtig sommer, hvis jeg ikke følger med. Jeg plejer at have gang i noget håndarbejde, mens jeg sidder foran skærmen. I år er det en striktrøje i turkise farver.

Både Poul og jeg har fødselsdage i juli - med en uges mellemrum. I år blev vi begavet med en helt uventet gave - en terrassevarmer - af mine forældre, Stine og Rasmus. Den blev behørigt indviet samme aften, og vi har brugt den flittigt så snart, det har været muligt. På billedet er Poul og Rasmus ved at samle vidunderet.


Familien har været i højsædet de sidste par måneder. Vi har haft vore søskende og deres familier på besøg flere gange. Vi har jo haft dejligt sommervejr og har kunnet være ude. Det er blevet udnyttet til bl.a. at spille Kongespil. Det er dejligt, at alle uanset alder og evner kan være sammen på en sjov måde.


Den 5. august startede mine tre ugers ferie. Jeg har set frem til ferien, for der har været nogle hårde perioder på arbejdet. Det har hjulpet, at tænke på at ferien ventede forude. Vi har allerede været tre dage i Skåne sammen med Stine og Rasmus - og Oda. Det var temmelig varmt at køre, men vi fik set nogle interessante og spændende steder. Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger Skåne.



Der er stadig to ugers ferie. De skal bruges til afslapning, håndarbejde og deltagelse i patchworkstævne i Herning.