Cardigan plus Quilt

Bloggen om stort og småt. Om at være fascineret af garn, stof og patchwork. Og om glæden ved hunderacen Welsh Corgi Cardigan.

søndag den 28. september 2014

Lille dug


Denne lille dug har jeg syet af reprostoffer fra Helene Juul og efter en model fra hendes "Repro- abonnement."  Størrelsen er 70 x 70 cm.
De ni blokke er syet som sawtooth-blokke - savtandsblokke - hvilket må siges at være en rammende betegnelse.
Jeg har syet og quiltet på maskine i rudemønster.

fredag den 26. september 2014

Pelikaner, præmiehøns og søpapagøjer

Hvad har disse fugle til fælles?
Umiddelbart ikke noget, udover at de altså kan flyve.......

For mig er sammenhængen den, at de hver især repræsenterer noget , der er sket for os i denne vidunderlige sommer.


Pelikanen er fotograferet i Odense Zoo i starten af august. Poul og jeg mødtes med Stine og Rasmus, og vi havde en dejlig tur i haven. Det var en varm dag, så mange af dyrene holdt sig i ro. Denne flotte pelikan var vant til mennesker tæt på - og er helt tydeligt fotogen. En af dens kammerater havde nær skræmt livet af Poul, idet den fløj ganske få centimeter lige hen over hans hoved .


Præmiehanen er fotograferet hos Anna Marie og Åge, der bor midt i den danske natur ved Skive. Åge opdrætter kødkvæg og har også nogle flotte eksemplarer af forskellige hønseracer. Det er meget svært at fotografere høns, da de ikke vil stå stille....

Vi er 5 gamle elevkammerater fra sygeplejeskolen i Viborg, der mødes en gang hver sommer, sammen med vores mænd. I år mødtes vi hos Anne Marie og Åge, og havde en dejlig dag. Først i september var det 35 år siden vi mødtes første gang, den dag vi begyndte på sygeplejeuddannelsen.


Søpapegøjen var vores gave til Rasmus, da han blev færdig med sin bacheloruddannelse i eksport og teknologi. Det skete midt i august, og nu er han i fuld gang med at søge arbejde.

Det var lidt om hvad de er sket i løbet af denne sommer. Jeg har ikke skrevet på bloggen i lang tid. Men jeg har ikke siddet med hænderne i skødet, og jeg har flere spændende ting at vise frem. Så vær blot tålmodig. Der kommer snart flere indlæg her på bloggen.