Cardigan plus Quilt

Bloggen om stort og småt. Om at være fascineret af garn, stof og patchwork. Og om glæden ved hunderacen Welsh Corgi Cardigan.

onsdag den 20. januar 2016

Alma 8 måneder

Det er vist på tide at skrive lidt om Alma. Hun er nu en ung dame og det ser ud til at hun trives. Hun er ved at have sine endelige farvetegning, og hun ligner en lille ræv.

Alma ligger godt ovenpå sin ven Rasmus
Der skal altid ske noget, og hun er svær at fotografere, fordi hun som regel er i bevægelse. Derfor er de fleste billeder taget når hun sover......
Poul og Alma er startet til unghundetræning, og det får de begge meget ud af.
Alma er lige vågnet
Alma er en glad hund, men hun har desværre fået den ide, at det er meget slemt at køre i bil. Hun vil simpelthen ikke med. Vi har oplevet at hun stak af op ad vejen - og vi kunne næsten ikke kalde hende tilbage. Nu må vi hver gang overrumple hende, når hun skal med i bilen.

mandag den 4. januar 2016

Godt nytår

Jeg plejer ikke at have nytårsforsætter, men i år vil jeg gøre en undtagelse, og forsøge at være mere aktiv på min blog. Tiden går så hurtigt, og jeg når ikke alt det jeg gerne vil. Sådan er der vist mange der har det i vores travle tilværelse.

I dag har jeg lagt sidste hånd på 3 blokke med fugle. Blokkene er til et signaturtæppe for "De frie quiltere", som er en forening, jeg er så heldig at være medlem af. Foreningen er stiftet i foråret 2015 og medlemmerne har hver haft som opgave at sy tre blokke med fugle efter egen ide. Planen er at alle blokke skal sys sammen til et tæppe.

Kravene var at blokkene skal måle 20cm x 20cm i færdig mål. Baggrunden skal være i forskellige lyse stoffer, og der skal indgå broderi  - enten hånd eller maskine.

Jeg har syet fantasi-fugle til to af blokkene:

Glad høne
Forbavsede fugle

Den øverste er en farverig glad høne og nummer to er fem forbavsede fugle på luftledninger.

Til den sidste blok har jeg fundet inspiration i det farverige stel "Taika" fra finske Iittala.

Taika-ugle

Det bliver spændende at se de andre blokke.