Cardigan plus Quilt

Bloggen om stort og småt. Om at være fascineret af garn, stof og patchwork. Og om glæden ved hunderacen Welsh Corgi Cardigan.

lørdag den 22. marts 2014

Farvel Oda

Det er virkelig skæbnens ironi, at det forrige indlæg på denne blog handlede om Oda. Dette indlæg handler også om Oda, men bliver uigenkaldeligt det sidste. Vi måtte nemlig sige farvel til Oda mandag aften.

Oda udviklede over et døgns tid en discusprolaps og mistede følelse og bevægelse af bagkroppen. Den havde mange smerter, og vi så ikke anden udvej end at den måtte aflives. Det er en stor sorg, og der er blevet meget stille og tomt hos os.

Vi er taknemmelige for at Oda var vores hund, og vi trøster os med, at den nu er uden smerter og at den helt sikkert er i hunde- og kattehimlen sammen med Ofelia.


lørdag den 15. marts 2014

Pedicure - igen, igen


Her ligger Oda på dyrlægens sofa, bedøvet med den store sprøjte, så hun kunne få klippet negle/klør.

torsdag den 13. marts 2014

Stor forsinkelse

Julen varer lige til påske. Sådan siger man jo, og i år ligger påsken heldigvis sent. Derfor er jeg ikke flov over, at jeg først nu her i marts viser et underlag til min julekrybbe.



Underlager er lavet så det passer til hylden hvor julekrybben står, når den er fremme. Jeg har lavet en vej, som de vise mænd går på gennem forskellige marker, der gennemskæres af et vandløb. Det sjove var at quilte underlaget på min nye symaskine. Jeg fik prøvet mange af nyttesømmene, og forsøgte at vælge sømme, der enten er organiske eller geometriske, så de passer til vej, marker og vand.

PS Julekrybben er gemt væk så den kan være klar til december.......