Cardigan plus Quilt

Bloggen om stort og småt. Om at være fascineret af garn, stof og patchwork. Og om glæden ved hunderacen Welsh Corgi Cardigan.

mandag den 26. marts 2012

Leverpostej og Deadline

I denne weekend var Poul og jeg og mine forældre på besøg hos Stine i København. Vi havde hjemmefra planlagt, hvad vi ville se. Det var en god investering, for vi nåede meget.

Vi indledte med at spise smørebrød hos Ida Davidsen. Her skal man bestille bord - ellers har man ikke en chance for at få foden indenfor. De har haft lukket et stykke tid, fordi de fik omfattende vandskade under sommerens skybrud. Nu er der åben igen i renoverede lokaler.

Stine og jeg har spist der før, og vi har fortalt vidt og bredt om den fantastiske leverpostej, vi dengang fik. Leverpostejen er lækker og garneret med tyttebærmarmelade, sprød bacon, champignons og ikke mindst friturestegt persille. Smagen er meget intens.


Om aftenen var vi i Det ny Teater og se Singin' in the rain. Flot forestilling med dejlig musik, og imponerende regnvejr med rigtig vand....

Lørdag så vi dronningens gallakjoler på Amalienborgmuseet. Spændende at studere de flotte rober tæt på. Man kan aflure nogle af detaljerne, såsom at de tunge ordener ødelægger det fine stof, så der må lappes og kunstbroderes for at skjule skaderne.

Søndag afsluttede vi vores weekend med en rundvisning i DR på Amager. Vi var 10 personer, der fik et interessant indblik i, hvor meget der skal til for at sende et tilsyneladende simpelt program. Vi så bl.a. resterne af X-Faktor studiet, som er overraskende lille.

I det studie, hvor man sender Deadline-programmerne fra, blev vi fotograferet i den halvrunde sofa.


Nu er vi hjemme igen efter nogle dejlige dage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar